bootstrap themes

Informace o GDPR

  • 1. Kto je správca osobných údajov
  • Tapex s.r.o. zo sídlom Koceľova 8, 949 01 Nitra, IČO: 36526801, DIČ: 2020151441, perifer@perifer.eu , 0421 37 3811742
  • 2. Zásady spracovania osobných údajov
  • osobné údaje spracovávame korektne, zákonným a transparentným spôsobom
  • osobné údaje zhromažďujeme výhradne pre určité, výslovne vyjadrené a legitímne účely a nie sú spracovávané spôsobom, ktorý je s týmito účelmi nezlúčiteľný
  • rozsah spracovávaných osobných údajov je primeraný, relevantný a obmedzený pre naplnenie stanovených účelov
  • prijali sme všetky rozumné opatrenia, aby sme spracovávali presné a aktualizované osobné údaje
  • osobné údaje uchovávame výhradne po dobu, ktorá je nevyhnutná pre účely, pre ktoré s spracovávané
  • osobné údaje spracovávame spôsobom, ktorý zaisťuje ich náležité zabezpečenie, vrátane ich ochrany pomocou vhodných technických a organizačných opatrení pred neoprávneným, či protiprávnym spracovaním a pred náhodnou stratou, zničením nebo poškodením.
  • 3. Aké osobné údaje spracovávame
  • Meno a priezvisko
  • Adresa
  • Telefónne číslo
  • Emailová adresa
  • 4. Na akom právnom základe Vaše osobné údaje spracovávame
  • Plnenie zmluvy: predaj tovaru a služieb, fakturácia, vzájomná komunikácia
  • 5. Komu Vaše osobné údaje poskytujeme
  • našim dodávateľom tovaru a logistiky
  • orgánom štátnej správy
  • 6. práva subjektov údajov
  • Podľa GDPR sú Vaše práva:
  • Právo subjektu OU byť zabudnutý, byť vymazaný (článok 17 GDPR)
  • Právo subjektu OU byť zoznámený s údajmi, ktoré správca alebo spracovateľ o subjekte má (článok 15 GDPR)
  • Právo subjektu OU vzniesť námietku proti spracovaniu jeho osobných údajov (článok 21 GDPR)
  • Právo subjektu OU na obmedzenie spracovania (článok 18 GDPR)
  • Právo subjektu OU mať možnosť preniesť svoje osobné údaje od správcu k tretiemu subjektu (článok 20 GDPR)
  • Právo subjektu OU žiadať ľudské preskúmanie v prípade automatizovaného rozhodovania (článok 22 GDPR)
  • Právo subjektu OU aktualizovať svoje osobné údaje tak, aby mu ich neaktuálna verzia nespôsobila ujmu (článok 16 GDPR)
  • 7. v súlade s článkom 21 ods. 4 GDPR zvlášť informuje, že máte právo namietať automatizované individuálne rozhodovanie podľa článku 21 GDPR a že podľa § 21 ods. 2 GDPR máte právo kedykoľvek namietať proti spracovávaniu osobných údajov na účely priameho marketingu. Súčasne Vás informuje, že v prípade podozrenia, že Vaše osobné údaje sú spracovávané neoprávnene, máte právo podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.